تابو شکنی
مثل یک آشپز
سامان گلریز
تو بسیاری از جاهای دنیا و شاید همین کشور خودمون آشپزهای مرد بسیار موفقی وجود دارند شناخته شده و پذیرفته شده، ولی اون روزها که توی تلویزیون یه پسر آشپز با لباس سفید ظاهر شد و شروع به آشپزی کرد جدا از سبک متفاوتی که تو کارش داشت، حضورش در نگاه بیننده یک تابو شکنی بود. سامان گلریز فارغ التحصیل آشپزی از دانشگاه استارکلاید که توی کارنامه کاریش اسامی زیادی از راه اندازی رستوران و فست فود و کافی شاپ و ایدهای جدید داره. شاید مهم ترین چیزی که باعث معروفیتش شده همون سنت شکنی باشه که امروز با وجود بسیاری آشپز مختلف که در حال فعالیت هستند وقتی بحث از آشپزی می شه گوشه ی ذهن ما چهره ی خندانی نقش می بنده که یه روزی تو فرهنگ ما حضورش تو تلویزیون به عنوان یک آشپز جای تعجب داشت. اگر بخوایم همیشه سوار بر موج موافق و پذیرفته شده شنا کنیم و به جلو بریم نمی تونیم موفق و جریان ساز باشیم باید جسورانه پیش رفت تا موفقییت خودش به سمتمون قدم برداره.